La Crida per Valls-CUP fa públic el pressupost de campanya i demana als altres partits que facin el mateix

La Crida per Valls-CUP es va gastar en la passada campanya electoral 10.800 euros. La valoració que en fa la candidatura és positiva, atès que s’ha reduït la xifra respecte la campanya del 2011, gràcies fonamentalment a la implicació de la gent i tasques de militància. Alhora, el pressupost s’ha mantingut prop dels 10.000 euros de pressupost que s’havien acordat amb assemblea.

El pressupost es va reduir en mailing, atès que la candidatura va aprofitar el que feia la CUP a nivell del Principat i això va reduir els costos. Uns costos que es van incrementar pel que fa a material comunicatiu, fonamentalment els programes extensos, duplicant gairebé el pressupost inicial. La reducció de pressupost es deu al fet que moltes de les tasques, com disseny, cartelleria o el fet d’anar a penjar i repartir el material s’ha fet amb tasques de militància.

La Crida per Valls-CUP demana als altres partits polítics que facin també públics els seus números de la campanya de les municipals com a acte de transparència i de control públic i democràtic. La CUP recorda que els partits polítics es gasten grans quantitats de diners que reben majoritàriament de fons públics i per tant és de rebut que expliquin com se’ls gasten. La formació també recorda que han proposat mesures de reducció de la despesa electoral com ara fer enviaments postals conjunts i creu que l’objectiu en el futur és reduir el conjunt de despeses electorals dels partits polítics a través de limitacions legals i voluntàries. Execució pressupost CUP 15 - ing i des-page-001

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s