La Crida per Valls – CUP escull la llista electoral a l’Assemblea d’aquest diumenge

assemblea18g

La candidatura per a les eleccions municipals Crida per Valls-CUP escollirà la seva llista electoral a l’assemblea que celebrarà aquest diumenge 15 de març a les 18.30 a la Biblioteca Popular. En aquesta assemblea, que està oberta a les persones que hi estiguin interessades, també s’aprovarà el pressupost de campanya electoral i es farà un repàs de la feina que han fet els grups de treball temàtics.

Aquesta serà la segona i definitiva fase d’elecció de la llista electoral, que va començar en l’Assemblea del diumenge 1 de març, en la qual els assistents van proposar fins a sis noms per a ser regidors de la candidatura. Una comissió s’ha encarregat de parlar amb les persones més votades i ha elaborat una proposta de llista seguint una sèrie de criteris polítics. Aquesta proposta serà debatuda amb la possibilitat de fer-hi modificacions i finalment votada, tot a l’assemblea d’aquest diumenge.

La Crida per Valls-CUP valora de forma molt positiva el procés democràtic i obert d’elecció de la llista electoral, una experiència que representa un pas endavant en la participació política i una novetat a la ciutat.

Des de la candidatura s’anima tothom a participar als grups de treball temàtics, que estan analitzant la situació de la ciutat i elaborant propostes, amb la idea de convertir-se en àmbits de treball estables que existeixin i generin activitat més enllà de les eleccions municipals i de la dinàmica política institucional. Per apuntar-s’hi només cal demanar-ho a cridapervalls@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s