La Crida per Valls-CUP votarà al seu cap de llista, Francesc Martinell, en el ple de dissabte a Valls

La Crida per Valls-CUP votarà al seu cap de llista, Francesc Martinell, en el ple d’investidura del proper dissabte. La formació ha optat per seguir fent oposició, ja que no veu cap alternativa de govern que no passi per CiU. En aquest sentit, reafirmar que la Crida per Valls-CUP és un projecte clarament rupturista que aposta per un canvi de model i la transformació de la ciutat, fet que fa molt difícil una entesa estable amb ERC o el PSC. Alhora, aquests dos partits en cap cas han plantejat una alternativa de govern a CiU, sinó que més aviat han apostat per negociar-hi i intentar establir-hi pactes de govern.

La Crida per Valls-CUP es va reunir la setmana passada amb Martí Barberà i Albert Batet de CiU i amb membres de Compromís per Valls-ICV, i va mantenir una trucada telefònica amb Jordi Cartanyà d’ERC i Rosa Maria Ibarra del PSC. Des de llavors no hi ha hagut una segona ronda de trucades ni de trobades, ja que s’esperava que divendres arribés als partits una proposta de cartipàs per part de CiU que en el cas de la Crida per Valls-CUP no ha arribat. En aquests contactes i trobades amb els partits, la Crida per Valls-CUP els va plantejar la necessitat que els plens es realitzin a la tarda. A més, la Crida per Valls-CUP també els va plantejar una disminució de les retribucions i la necessitat que Valls es doti d’un regidoria de participació i d’una de sanitat.

La Crida per Valls-CUP no tornarà als Consells de Participació si no es compleixen uns mínims requisits de funcionament

La Crida per Valls-CUP demana al proper govern que es comprometi a garantir uns mínims democràtics als consells de participació ciutadana, que la formació va abandonar a principis de febrer per manca de paràmetres democràtics. Concretament, la formació demana al futur govern el compromís de convocar les sessions d’aquests consells com a mínim una setmana abans, amb l’ordre del dia el màxim detallada possible i amb la informació i documentació relativa als punts del dia, necessaris per a poder prendre decisions en assemblea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s