Menys retribucions, els plens a la tarda i regidoria de participació ciutadana, les propostes principals de la Crida per Valls-CUP en les primeres converses amb els partits

Els tres regidors de la Crida per Valls-CUP es van reunir el passat dilluns amb Albert Batet i Martí Barberà, de CiU. La trobada, protocolària després de les eleccions, va servir per parlar d’alguns dels temes més immediats. En aquest sentit, des de la Crida per Valls-CUP es va transmetre a l’actual alcalde la necessitat de realitzar els plens a la tarda per apropar-los més a la ciutadania.

La Crida per Valls-CUP també li va transmetre la necessitat de reduir les retribucions per assistències als plens i comissions informatives. Pel que fa al cartipàs municipal, des de la Crida per Valls-CUP es va transmetre la necessitat que Valls tingui una regidoria de participació ciutadana i una de sanitat, dos temes que des de la Crida per Valls-CUP es consideren importants en aquesta legislatura.

Diversos membres de la Crida per Valls-CUP també es van reunir dimarts a la tarda amb membres de Compromís per Valls-ICV-EUIA. La trobada va servir per intercanviar impressions sobre els resultats electorals, i també com un primer contacte per encarar la nova legislatura. La Crida per Valls-CUP també va mantenir dimecres una trucada telefònica amb Rosa Maria Ibarra del PSC i amb Jordi Cartanyà d’ERC per valorar les eleccions i per plantejar-los alguns dels temes ja plantejats a CiU com l’horari dels plens i la reducció de les retribucions dels regidors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s