La Crida per Valls – CUP convoca una assemblea oberta per valorar els resultats electorals

La Crida per Valls – CUP convoca una assemblea oberta per valorar els resultats electorals de les eleccions municipals celebrades el passat 24 de maig. La convocatòria és pel dimarts 26 de maig a les 20h al Casal Popular La Turba de Valls.

Des de la Crida per Valls – CUP volem dir:

Gràcies a les 1562 persones que a Valls heu apostat pel projecte de la Crida per Valls-CUP, un projecte renovat però amb el bagatge al darrere de la CUP de Valls.

Hem duplicat els resultats de la CUP l’any 2007 i hem augmentat en 366 vots els resultats de la CUP de l’any 2011, quedant-nos a 42 vots del quart regidor. L’increment del 3,5% del vot respecte el que va obtenir la CUP fa 4 anys consolida la Crida per Valls-CUP com la candidatura rupturista i alternativa a la capital de l’Alt Camp.

Hem estat la segona força més votada a 7 de les meses de Valls i per primera vegada tindrem un vocal a l’EMD de Picamoixons.

Felicitar també als partits que han obtingut representació a l’Ajuntament i que han augmentat en vots. Esperem que les ganes de treballar que han mostrat durant la campanya s’allarguin els 4 anys.

Somrieu, perquè guanyarem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s