Què diu la Crida per Valls-CUP en matèria d’equipaments?

-La Crida per Valls – CUP  proposa adequar una antiga fàbrica industrial perquè pugui acollir una sala que faci les funcions d’auditori, espais per a la creació artística i espais multiusos per a joves sota la marca de ‘Fàbrica Cultural’. També seria l’espai que acolliria el Casal d’entitats amb espais compartits per a totes aquelles entitats que ho necessitessin.

-El trasllat de l’Escola de Música Municipal a un espai més ampli per poder centralitzar la seva activitat en un únic equipament.

-La realització d’un catàleg d’espais perquè les entitats hi puguin realitzar els seus actes i activitats. Alhora, crear un casal d’entitats, que a curt termini es podria ubicar a la planta superior del Consell Comarcal i que més endavant podria compartir espai a la Fàbrica Cultural.

-Estudiar les possibilitats i buscar les fórmules possibles per a la restauració i adequació de l’església de Sant Francesc, l’antic convent de La Presentació, l’antiga Clínica Prats, Ca la Mirona i la sala d’actes de la Cooperativa Agrícola, per tal de descongestionar el Teatre Principal i el Centre Cultural, permetre el ple desenvolupament de l’activitat de les entitats vallenques i donar sortida a les necessitats de creació artística que es generin a la Fàbrica Cultural.

-Actualització del Pla d’Equipaments Culturals, condicionat i integrat en un pla de cultura general.

-El Museu de Valls ha d’ocupar la planta de la Casa de Cultura que ocupava la biblioteca Carles Cardó i l’espai de l’Arxiu Comarcal.

-L’Arxiu Municipal i l’Arxiu Comarcal han d’ubicar-se en un mateix edifici que tingui les condicions necessàries per la bona conservació del fons.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s