“Governem-nos. L’alternativa ets tu” és el lema de campanya de la Crida per Valls-CUP

“Governem-nos. L’alternativa ets tu” és el lema escollit per la Crida per Valls-CUP per les eleccions municipals del mes de maig. El lema ha estat escollit en un context en què la ciutadania torna a ser protagonista, encapçalant múltiples lluites nacionals i socials, emergint com un actor i condicionant l’agenda política, local i nacional.

Els vallencs i les vallenques també en som exemple. El moviment dels indignats, col·lectius com la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, l’ANC o els grups de defensa de la Sanitat Pública, tots presents al nostre municipi, han demostrat que és possible fer política a peu de carrer, posant-se per davant d’una institució incapaç d’estar a l’alçada de les demandes ciutadanes.

Les persones de la Crida per Valls-CUP participen en aquesta ciutadania activa, que fa política des dels llocs de treball fins a les associacions de veïns, cooperant, dinamitzant espais de participació i treballant en xarxa. Precisament, les 12 primeres persones de la llista tenen experiència laboral i associativa en els camps principals del programa: dinamització turística, dinamització cultural, dinamització comunitària, inclusió social i dinamització educativa. Hi ha un model de ciutat alternatiu al que hem tingut a la nostra ciutat en els últims anys, que per la Crida per Valls-CUP ha d’apoderar la ciutadania, dotant-la de capacitat de gestió i de decisió.

crida x valls CUP 12 primers 2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s