La Crida per Valls-CUP organitza una xerrada sobre economia social

Els grups de treball de la Crida per Valls-CUP segueixen programant diverses activitats, i en aquest sentit la “Crida per l’Economia Social” organitza aquest divendres una xerrada sobre aquest tema. La xerrada començarà a dos quarts de vuit i es realitzarà a la sala gòtica de Can Segarra (plaça del Blat número 10).

L’acte comptarà amb la participació de Clara Griera (membre de l’associació Terra Franca), Ramon Ribas (impulsor del viver de celleristes de Barberà de la Conca) i Ramon Pascual (coordinador de Coop57).
Durant la xerrada s’exposaran les experiències personals dels diferents ponents, que van des de la participació en un projecte que posa en contacte i acompanya persones que cedeixen terres amb persones que en busquen (Terra Franca) a la coordinació d’una cooperativa de serveis financers ètics i solidaris (Coop57), passant per la creació d’un viver de celleristes.

A banda, es podrà debatre sobre cooperativisme i la relació que aquest té amb l’economia social, comptant amb l’opinió i l’experiència dels ponents que intervindran durant la xerrada.

CRIDA ECONOMIA SOCIAL FB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s