[OPINIÓ] Fer política no és gestió, és ideologia

Una de les frases més repetides en la societat catalana explicant el signe polític dels seus partits és dir que Convergència i Unió no és un partit de dretes, que podria ser un partit de centre o liberal.  Bé, doncs aquesta setmana, per si alguna persona tenia dubtes, es reafirma que és un partit de dretes.

Martí Barberà, actual segon tinent d’alcalde de Valls i la persona que ocupa el segon lloc a la llista de CiU a les eleccions municipals del mes de maig ha votat a favor de la llei d’avortament del PP. Fàcil i senzill. PP i CiU de la mà sense cap problema. La moral repressora i l’economia capitalista que continuïn fent de les seves i els seus defensors junts davant d’idees que la societat ja té més que superades.

I parlem en plural, ja que no és la primera vegada que ens trobem junts als dos partits. Fem un repàs. Llei que aprova el matrimoni homosexual a l’estat espanyol al juny de 2005. Una llei amb tan gran consens majoritari de la societat que fins i tot, la màquina contra drets dels partits conservadors espanyols i catalans NO s’ha atrevit a tocar. Endevineu qui va votar conjuntament? Sí, la creu i la moral contra els drets més bàsics de les persones.

Novembre de 2009. El parlament espanyol vota una de les lleis més avançades regulant el tema de l’avortament. Una llei que dóna cobertura a un problema que sempre ha existit i existirà i que tenia com a única solució la il·legalitat, amb els seus riscos, o, per a qui s’ho podia permetre, viatjar i fer-ho de forma segura. Endevineu qui va votar conjuntament? Sí, la Santa Inquisició dels partits de dretes.

Anem més a prop temporalment. Octubre de 2014, sí, no fa ni un any. El Parlament aprova la llei antihomofòbia, una llei que posa a Catalunya a l’altura del dret antidiscriminatori europeu i que intenta garantir els drets que les persones LGTB tenen sobre el paper i que no estan garantits a la pràctica. Una llei que reforça drets, que tracta de fer la nostra societat molt més avançada. Doncs no. Unió i PP de la mà, no sigui que la gent pugui viure millor. Dreta pura i dura. Dreta reaccionaria i antiquada. Fins i tot Unió va votar en contra de l’article sobre educació, que la moral a les escoles és Sagrada.

Per això ens estranya veure un sector de la joventut vallenca, creiem que per sort minoritari, apuntant-se alegrement a un projecte com aquest. La dreta més caducada necessita camuflar la seva política real en falsos estereotips de joventut i modernitat i és preocupant que a dia d’avui encara hi hagi gent disposada a participar d’aquesta farsa. No veuen qui ens talla drets? No veuen qui s’ha quedat en una mirada medieval de la societat? Pensen igual? Han pensat en les persones que aquestes lleis dóna drets que bàsicament són elles i ells mateixos? O els dóna igual tot?

Que no pensin que són lleis llunyanes i antigues. Martí Barberà, dos de la llista de CiU, ha votat A FAVOR AQUESTA SETMANA de la LLEI DE L’AVORTAMENT DEL PP. Això és ser de dretes, no liberals; DRETA PURA I DURA, RÀNCIA I ANTIQUADA.

Article de Rubén Martínez, membre de la Crida per Valls – CUP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s