La Crida per Valls-CUP organitza aquest dissabte una ruta pel barri antic

La Crida per Valls-CUP segueix amb les accions de confecció i difusió del seu programa electoral. En aquest sentit, aquest dissabte ha organitzat una passejada pels carrer del centre històric. La ruta començarà a dos quarts d’onze des de la plaça del Pati (carrer González Alba) i té una durada prevista de dues hores, amb un vermut final.

L’objectiu de la caminada és debatre sobre la situació del barri antic, les problemàtiques del barri i les solucions que des de la Crida per Valls-CUP es poden proposar.

Durant el recorregut s’explicaran les estratègies per a la rehabilitació física i social del barri que està pensant la Crida per Valls-CUP, amb l’objectiu de discutir-les i millorar-les. En aquest sentit, una de les parades serà a la plaça de l’Oli, per parlar sobre el paper que ha de tenir el Museu Casteller al barri. També servirà per parlar dels habitatges públics que la Crida per Valls-CUP proposa a la plaça de l’Oli i el carrer Santa Margarida.

La passejada també pararà, entre d’altres, a davant la biblioteca Carles Cardó, per reflexionar sobre la biblioteca però també sobre el Centre Cívic. El paper que en d’altres barris ha tingut el centre cívic i el paper que està tenint el de Valls són molts diferents. Parlarem sobre quina funció ha de tenir el centre cívic de Valls i quin és el millor lloc per ubicar-lo.

La ruta també servirà per denunciar la gran quantitat d’habitatges buits que hi ha al barri amb accions de denúncia dels habitatges buits de Valls que s’estendran per la resta del municipi.

CRIDA BARRI ANTIC FB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s