La Crida per Valls-CUP organitza la xerrada/debat “Escola, instrument comunitari”

La Crida per Valls – CUP segueix programant tot un seguit d’accions que serviran per elaborar el programa electoral i és per això que el dijous 9 d’abril a les 18h de la tarda a la Biblioteca Popular organitza una xerrada-debat per parlar sobre l’educació a Valls i propostes noves d’aprenentatge.

La xerrada/debat es titula l’Escola, instrument comunitari, ja que pretén treballar l’escola i com aquesta incideix en la comunitat així com el paper que pot tenir l’educació més enllà de les aules per treballar la inclusió social. Alhora, també es tractaran quines són les millors estratègies municipals en aquest àmbit.

La Núria Martín, directora de la Comunitat d’aprenentatge de l’Escola Mare de Déu de Montserrat de Terrassa exposarà el seu projecte de centre i com es relacionen amb el barri. El projecte Xarxa Clau té com a finalitat incidir positivament en l’èxit educatiu, implementant actuacions d’èxit i sensibilitzar sobre la rellevància de la participació de les famílies i sobre l’impacte de la connexió escola-família-comunitat en l’augment de l’èxit educatiu de l’alumnat.

La xerrada-debat també comptarà amb la presència del Xavier Bonal, doctor en sociologia i professor de la UAB, que ajudarà a reflexionar sobre les estratègies que té el municipi per treballar la inclusió social des de l’àmbit educatiu.

Durant la xerrada-debat hi haurà un servei de ludoteca per a totes aquelles persones que el necessitin.cartellcridacohesiósocial

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s