Crida per Valls-CUP serà el nom de la candidatura de l’esquerra alternativa a les eleccions municipals

En l’assemblea oberta d’ahir també es va aprovar el codi ètic i es van recollir propostes de noms per començar a elaborar la llista.

IMG-20150301-WA0018

Valls, 2/3/2015. L’assemblea oberta de la Crida per Valls va servir per decidir ahir el nom amb què el projecte es presentarà a les eleccions municipals: “Crida per VallsCUP”. Aquest nom vol transmetre que la Crida per Valls és el projecte comú de l’esquerra alternativa i transformadora de Valls, de la qual la CUP en forma part. La Crida és un nou espai de confluència i treball polític que es projecta més enllà de les eleccions, amb el repte d’elaborar i assolir un nou model de ciutat.

Codi ètic

La Crida per Valls també va decidir ahir el codi ètic de la candidatura. Les persones que esdevinguin regidors i regidores podran ser-ho com a màxim dues legislatures. A més, també es regulen els sous dels regidors, que no tindran un sou directe si estan a l’oposició, tot i que podran disposar, si ho necessiten, d’un màxim de 300 euros al mes per a compensar reduccions de jornada laboral i situacions similars. En el cas de regidors al govern, el sou no superarà 2,5 vegades el salari mínim interprofessional, és a dir, un màxim de 1400/1600 euros al mes. També es va acordar prohibir la duplicitat de càrrecs, i una persona que sigui regidora no podrà ser, per exemple, diputada al Parlament.

La llista electoral

L’assemblea també va servir per dur a terme la primera fase d’elaboració de la llista electoral. En aquesta es demanava als assistents a l’assemblea que proposessin un màxim de 6 persones (3 homes i tres dones). A partir dels noms recollits es començarà a elaborar la llista que s’aprovarà a la pròxima assemblea del dia 15.

Grups de treball

També es va repassar la tasca que estan fent els set grups de treball que conformen la Crida: cultura, sanitat, ciutat participativa, barri antic, lluita contra l’exclusió social, gestió dels espais públics i els espais verds i economia social. Des de la Crida animem a totes aquelles persones que es vulguin informar o sumar al projecte que enviïn un correu electrònic a cridapervalls@gmail.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s