La Crida per Valls comença a treballar en 7 grans eixos

El passat diumenge es va celebrar la primera assemblea oberta de la Crida per Valls, a la qual van assistir una seixantena de persones. L’assemblea va servir per constituir diversos grups de treball que s’encarregaran de començar a elaborar un nou projecte de ciutat.

IMG-20150208-WA0004

Valls, 9/2/15. La Crida per Valls va decidir el passat diumenge començar a treballar en 7 grans eixos: “radicalitat democràtica i organització municipal”, “cultura”, “sanitat”, “lluita contra l’exclusió”, “economia social”, “estratègia del Barri Antic” i “espais públics i espais verds”. Els grups de treball es van elaborar a partir del debat i les inquietuds dels assistents, i es configuren com els grans eixos de treball del projecte de ciutat que la Crida vol presentar a les eleccions municipals.

La Crida per Valls anima ara a sumar-se a aquestes comissions a tots aquells vallencs i vallenques que vulguin, ja que és amb la implicació de tothom que aconseguirem capgirar les polítiques que s’estan duent a terme a la nostra ciutat. Les reunions de treball començaran en els propers dies i es desenvoluparan també en assemblees obertes. Tothom que vulgui formar part d’algun d’aquests grups de treball ho pot comunicar a cridapervalls@gmail.com.

El nom de la candidatura

L’assemblea també va servir per debatre quin hauria de ser el nom d’aquesta candidatura d’esquerres i rupturista. Així, doncs, a l’assemblea es van valorar diverses propostes de nom, que es decidirà de forma definitiva en una pròxima assemblea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s