La Crida per Valls arrenca diumenge amb una assemblea oberta

La Crida Municipalista per Valls celebra aquest diumenge a dos quarts de set, a la sala d’actes del convent del Carme, una assemblea oberta que pretén ser el punt de partida d’un nou projecte de ciutat. La Crida anima tothom a participar-hi.

assemblea18g

Valls, 04/02/2015. La setmana passada es presentava la Crida Municipalista per Valls, “un procés de confluència de persones i col·lectius de Valls que compartim la necessitat d’un canvi profund en la política del nostre poble”. La Crida per Valls aglutina l’esquerra transformadora de la ciutat i vol “configurar una candidatura per les eleccions municipals capaç de ser l’alternativa política a l’actual govern de CiU i als partits convencionals”. El primer pas important d’aquesta plataforma és l’assemblea oberta que celebrarà diumenge dia vuit a dos quarts de set, a la sala d’actes de l’antic convent del Carme (escola Enxaneta), que pretén reunir a totes aquelles persones descontentes amb com van les coses a la nostra ciutat, que té curiositat per la iniciativa o que té ganes de dir-hi la seva.

L’Assemblea Oberta

L’assemblea oberta servirà per explicar la feina feta fins ara i conèixer com es valora la Crida per Valls. Es començarà a treballar en la construcció d’un nou projecte de ciutat, preguntant als assistents quines han de ser les prioritats de treball. Des de la Crida es reitera que és un projecte obert a totes aquelles persones que tinguin ganes de capgirar Valls i de construir un projecte de ciutat rupturista i transformador. Alhora la Crida reitera que ara mateix el més important no és la forma electoral que acabi prenent, sinó la construcció entre tots i totes d’un projecte de ciutat que superi la situació actual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s