La “Crida Municipalista per Valls” convida tothom a participar d’un nou projecte de ciutat

El manifest “Crida per Valls” denuncia que “Després d’anys d’inversions i promeses, Valls segueix sense arrencar” i “continua degradant-se socialment”

Els promotors apel·len a veïns de tots els barris a parlar en una Assemblea Oberta el diumenge vuit de febrer

Valls, 27/01/2015. Avui s’ha presentat a la Plaça del Blat la iniciativa “Crida Municipalista per Valls”. Jordi Robert, promotor de la Crida, ha explicat que “des del desembre un grup de persones descontentes amb la situació política i social de Valls ens hem reunit per construir un projecte capaç de proposar una alternativa”.

El divuit de gener una seixantena de persones van decidir tirar endavant aquesta idea i engegar un procés d’obertura social i de participació. El punt de partida serà el diumenge vuit de febrer amb una assemblea oberta a les 18.30 a la sala d’actes de l’Escola Enxaneta, en la qual s’explicarà la feina feta fins ara i es començaran a recollir opinions i idees amb l’objectiu d’elaborar un programa electoral per a les eleccions municipals de maig. Laura Pérez, promotora de la Crida, ha convidat a assistir a l’assemblea veïns de tots els barris, “tothom que estigui descontent de com van les coses, que tingui curiositat en la iniciativa o interès en dir-hi la seva”.

De moment els promotors han fet públic el manifest “Crida per Valls”, que recull la intenció inicial de la iniciativa i que s’haurà d’anar ampliant i corregint els propers mesos amb noves aportacions i debats.

Responent a les preguntes dels periodistes, els portaveus de la iniciativa han deixat clar que el més important del projecte no és la forma electoral que agafi finalment, sinó el contingut, la definició d’alternatives, els debats i la presa de consciència que amb la implicació de la gent podem canviar les coses.

La “Crida” ja és present a les xarxes socials (facebook i twitter) i anirà penjant tots els seus continguts en aquesta pàgina web.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s